23 maj 2015
14:40

Alnö IF P04 röd

Referat: Matfors IF P04 - Alnö IF P04 röd

Lite trevande start på matchen. Trots att vi hade medvind och solen i ryggen kunde de gå upp i tvåmålsledning. Vi kämpade oss tillbaka i matchen och hämtade upp till 2-2. Tyvärr gör vi sedan några mindre bra minuter i slutet av första halvlek och de fick göra 2 ganska billiga mål på oss och åter gå upp i tvåmålsledning. Tyvärr blev det sedan lite önödigt fokus på domaren också. Det ska erkännas att vi tränare då tänkte att det såg lite mörkt ut. Dessutom skulle vi ju nu byta sida och få både motvind och sol i ögonen... Grabbarna visade dock stort hjärta och vi hade en mycket bra period där vi kunde vända och till slut även ta ledningen med 5-4. Det höll inte så länge utan Alnö kvitterade till 5-5 efter fint spel. Men vi ger aldrig upp så det var otroligt skönt att se 6-5 gå in via målvakten och sedan stolpen! Sista minuterna tryckte Alnö på för ytterligare mål och vi spelade väl ett ganska oorganiserat försvarsspel mest inriktad på att hålla bollen så långt bort från vårt mål som möjligt. Stort jubel när vi sedan kunde hålla undan och matchen tog slut. Skönt att äntligen vinna över Alnö som varit lite av ett spöke för oss senaste säsongerna. Mycket spännande match som likväl Alnö kunde ha vunnit men idag hade vi både turen och den där lilla extra skärpan med oss och därmed förblir vi obesegrade i seriespelet! Dessutom var alla i vår lillla trupp med och bidrog så det boostar verkligen lagkänslan!